13 Eylül 2014 Cumartesi

YK-4.Tur Steve Hockensmith {Yazarı Tanıyalım/Çekiliş}


Müsibet şafağı adlı tuhaf-komik-ilginç romanı okuduktan sonra yazarını inanılmaz merak ettim.Eminim sizde okuyunca sizde merak edeceksiniz :D Bu tuhaf kurgu nasıl bir insandan çıktı öylee diye :D Krşınızda Komik ötesi yazar Steve Hockensmith :)
***
Steve Hockensmith 17 ağustos 1968 yılında Derby City şehrinde dünyaya geldi.
Hayatının ilk 20 yılı durağan geçti.
Steve için o yıllarda dikkat çeken tek olay;stajyer olarak çalıştığı People dergisinde huysuz adam olarak bilinen Crispin Glover ile röportaj yapmasıydı.


Profesyonel kariyerinde yapmış olduğu turlar sayesinde,Hockensmith bir eğlence gazetecisi oldu.
Pop kültürü ve film endüstrisi  hakkında The Hollywood Reporter,The Chicago Tribune,Newsday ve adını duymadığınız bir çok gazetede yazılar yazdı.
Buralarda edindiği tecrübelerin ardından Hockensmith gazeteciliği bırakıp yazar olmaya karar verdi.
*** 
İlk kitabı olan the Sherlockian mystery/Western Holmes on the Range, Edgar, Anthony, Shamus ve Dilys ödül yarışmalarında finale kadar yükseldi.
Bu kitabın serisi şu şekilde devam etti :On the Wrong Track, The Black Dove, The Crack in the Lens and World's Greatest Sleuth.
Yazar son olarak Pride and Prejudice and Zombies: Dreadfully Ever After serisine 2011 yılında başladı.Ki bildiğiniz üzere müsibet şafağı ile başlayan seri bu.
Hayatını karısı,iki çocuğu ve köpeği ile birlikte California’da sürdürmekte..



Son olarak artemis yayınları sponsorluğundaki 3 kişiye hediye ettiğimiz çekilişimize katılmak isterseniz sizi aşağıya alalım :)

a Rafflecopter giveaway

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder